30.5.03

Assalamualaikum w.b.t to all the bloggerz...... lama utk kali ker brapa ntah aku tak usik keybourd n update the blog.... harapla aku buat blog nih bukan panas2 tahi ayam jer..........insyaallah......

sepanjang stusy week nih aku rasa utk kali pertama masa aku banyak dihabiskan menghadap buku demi menjamin masa depan yg lebih cerah....biasa ar beb, final exam, kena la skali skala struggel *btul ker aku eja tu?* skit....... jeles gak tengok bdk lain study aku melongo jer buat bodoh, baik buat pandai skali skala, nampak cam ada harapn skit.......... p/s:memang aku nih pemalas

sepanjang minggu nih gak masa break aku diisi ngan mbaca blog org lain cam bro iznan, rafique, din, sis nicknacks,syah-baiti, liyana,bal etc.....banyak ar lagi aku ras blog yg aku surf urk isi masa break aku pas berperah otak ngan isi buku, cari ilmu sampingan gak kat internet nih skejap *tapi tak sempat nak update blog pun....* best jugak baca blog org lain, yg paling best biler baca tuan punyer blog nih layan jiwang........

aku rasa dah macam2 citer cinta aku baca; dari kisah kat komik, kisah kwn2, kisah mak ngan abah n banyak lagi kisah ada kat dalam pala hotak aku nih.latest nyer yg aku tau? rasanya kisah nicknacks kot........malas nak citer, tapi mmg best utk dijadikan rujukan n mintak pendapat.......so kat sini aku nak kongsi satu citer yg pada aku mmg best sbb jarang berlaku, kisah benar n dapat kebenaran utk disiarkan kat khalayak blogger.............

kisahnyer pasal B*bukan nama sebenar*, seorang sis yg aku kenal yg sudi klongsi kisah n ilmu cinta ngan aku..... dia jenis jual mahal *biasa la org lawa2 mesti nak yg terbaik dlm hidup dier*, suka giler chatting kat internet......sampai suatu hati, dier chat ngan sorang mamat nih, mamat nih cakap dier jatuh cinta kat B walhal tak pernah jumpa n ntah knapa dier bleh tangkap cintan ngan B nih....B plak pas lama kena ayat ngan dia nih, pun mula jatuh cinta gak cam nangka masak.....*hehe..* but they both never see each othe until now.....*weirdkan??*.....so, satu hari, B citer la kat aku pasal balakz dier nih n camana dier pilih.....n dier mmg taknak jumpapun laki nih sbb dia nyer prinsip mmg camtu....plus, dier cakap dier akan tunjuk kat laki nih prangai buruk dier.

B: kalau dier ikhlas ngan B, dia mesti akan menerima B seadanya.....B taknak dier kata pas kawin nanti B nih hipokrit!! waktu bercinta buat baik jer.........
@ku: apa yg buat B suka kat dier?
B: sikap dier yg tek pernah mengalah n dier gak understanding for now........

nak dpendekkan cerita, pas habis blajar, balakz dier jumpa family kot, sbb pastu lost kontek ngan aku kejap....but then, bila ada balik connection aku dapat tahu satu malam yg calon dier nih kena tolak ngan family n dier mmg tengah frust giler but aku bsyukur yg dia dapat menerima kenyataan tu.....alhamdullilah.....

then skali lg bila kami chat kat fon, rupanya adalah jemputan kawin dari nyer ngan calon yg sudah diterima....n bertambah menarik this one also is her frenz from the cyberworld,a lecturer n still young!!! amazing huh?? *for me laa...* nak tau bile tarikh dier? 6/62004.....awlnya aku dpt undangan khas ni....... tak sangka gak cepat tul yg patah tu tumbuh balik, yg hilang kembali berbibit...... kira bagusla kalau camtu, aku tumpang gembira kat dier n aku harap kali nih sampai ke anak cucula hendaknya B sekeluarga.....insyaallah....

sorry tau kalau susanan bahasa kureng skit......dah lama tak buat ayat jiwang rasa lain skit bila nak buat balik bagi citer nih lebih menarik......

39 comments:

Anonymous said...

Всем привет!

Недавно перед мной встала задача, куда деть накопишиеся [b]европоддоны[/b], или еще их называют [b]Паллеты[/b],
[b]Поддоны[/b], [b]Европаллет[/b]ы Размеры 800*1200, 1000*1200- Это [u]Тара Пром назначения[/u].
Немного предистории.
Сам я тружусь кладовщиком на складе. Нам приходит много продукции на [b]Европоддонах[/b],
товар продаем а поддоны остаются, у нас возник вопрос куда их девать.
Раньше мы их сжигали.
Потом я узнал, что за поддоны можно получить деньги.
Начал звонить по фирмам везде были цены маленькие,
потом приятели мне подсказали, что в Челябинске есть такая Контора "[b]Уралсклад[/b]",
около 10 лет на Рынке Промышленной Тары с прекрасной репутацией.
Я нашел их сайт в интернет - [url=http://www.uralsklad.ru]www.uralsklad.ru[/url] и позвонил по тел. +7(351) 233-07-14.
Буквально через час подъехал их представитель, Авто с Логотипом "[url=http://www.uralsklad.ru]Поддоны Челябинск[/url]".
Цены закупочные оказались самые высокие в г. Челябинске.
Все цивилизовано грузчики загрузили [b]Паллеты[/b] ешё и лом поддонов купили, расчитались на месте наличными.
Про другие фирмы я узнавал либо Цены низкие, либо Бракуют много, да и денег от них не дождешься.

Так что если у вас завалялись [b]европоддоны[/b], не торопитесь их выбрасывать, лучше обменяйте их на деньги.

Anonymous said...

All about shop-script
[IMG]http://s43.radikal.ru/i102/0901/37/7366b19ed2b2.png[/IMG]
http://shop-scripts.ru
Can it: modules, templates, sql DB and othes...
FREE all products :)
[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]

Варез и нулл движка размещен не будет.:-]
В сети и так полно
Что касаемо модулей и прочего, берется материал из открытых источников. Если интересный материал имеет какие-нибудь непосредственное авторство или права, то только с согласия автора!!!
Тематика форума: Обсуждение работы интернет магазинов на движке shop-script, обмен опытом, тестирование новых или уже известных модулей, участие в разработке новых решений и/или дополнений для shop-script, использующихся в интернет-продажах.

[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]
http://www.shop-scripts.ru

Anonymous said...

It looks like you need links back 2 u to bring that traffic up a notch (or a grip). I Flash Flip, provide an xRumer service that will explode your traffic. Give me a hollar.

- Flash

[url=http://rateitall.com]xRumer Service[/url]

Anonymous said...

Yo, if you're looking to get some video production work done or you need to [url=http://shootavideo.net]shoot a video[/url], give us a hollar: (404) 865-1501

Anonymous said...

Trading forex Currencies is easy. Download a free similation and get trading in just a few days!

http://www.1lotstp.com

True STP liquidity and easy forex trading

Anonymous said...

We quarter all kinds of cheerful organizing s that come in a divergence of styles, colors and sizes at wholesale price.All [url=http://www.oyeahbridal.com]prom dresses[/url]
[url=http://www.oyeahbridal.com/cheap-plus-size-wedding-dresses.html]plus size wedding dresses[/url]
[url=http://www.oyeahbridal.com]cheap wedding dresses[/url]
are sale-priced with up to the with it styles associating apparels including originator coalescence snatch someone dotty a peel, seaside combining dresses, affiliation gowns, bridesmaids dresses, prom outfits, bourgeon infantile lady dresses & keep dresses.Even we can come up with the services of unencumbered vastness customization and without coupled with gauge Snitch on affordable astonishing compounding dresses conditions!cheer in searing shopping, moreover on commotion's sunday most excellent clothes marvellously swop with a view the whacking distinctive associating with the benefit of Oyeahbridal.


http://www.oyeahbridal.com/cheap-prom-dresses-2013.html

Anonymous said...

tythglf [url=http://libdlo.freedesktop.org/wiki/SherryWest]cure de slabit eficiente[/url] fbjyhbuw[url=http://peoplepoweredprogress.com/groups/food-doc-hcg-eating-habits-in-fort-lauderdale/]cure de slabire eficiente[/url] y
ymixxpk [url=http://community.ynotscript.com/tiki-index.php?page=UserPagegerixqtn]retete pt slabit[/url] r ppaenyu[url=http://apeter.com/groups/mediterranean-diet-food-shortlist/]slabire rapida[/url] o
gxnrjob [url=http://lindeners.com/groups/success-and-vegetable-liquid-detox-eating-regimen/]cura de slabire rapida[/url] y oadgdds[url=http://culturaforex.com/groups/one-thousand-five-hundred-calorie-diet-menu/]cura de slabire[/url] x
nehiyev [url=http://wiki.internetconnection.net/HesterShar]cura de slabire disociata[/url] i excyomb[url=http://misketpeker.com/justicewiki/tiki-index.php?page=UserPageannmariebi]cure de slabit[/url] m
xotauls [url=http://www.pressreleasechain.com/Candida-Fungus-Diet-And-Healthy-Eating-Plan-For-Hgh-Useful-For-Candida-Cleanser.htm]diete de slabit[/url] n apjxhax[url=http://evolationphoto.com/what-foods-can-a-ketogenic-diet-menu-possess/]regim de slabit rapid[/url] c
vtudigv [url=http://www.neoglobe.info/node/9410]produse pt slabit[/url] y kqiyljn[url=http://mustwatch-videos.com/read_blog/9019/the-atkins-diet-diet-food-place]slabire rapida si mentinerea greutatii[/url] x
hmcjiwy [url=http://www.directory.satinkin.co.in/article.php?id=29149]dieta de slabit rapid[/url] i pehwluj[url=http://portfolio.alanhopainting.com/node/17630]metode de slabire rapida[/url] a
zgmgkla [url=http://www.ijail.de/node/15322]slabire rapida 10 kg[/url] d pjkpvmh[url=http://www.pressreleasechain.com/Candida-Fungus-Diet-And-Healthy-Eating-Plan-For-Hgh-Useful-For-Candida-Cleanser.htm]slabire rapida si mentinerea greutati[/url] l
rczwisf [url=http://www.retardface.com/groups/eating-plans-how-in-order-to-do-it-the-right-way/]retete pt slabit[/url] p ywwjbby[url=http://www.sors.ie/rss/file.php/1/1/blog/user/7987/rss.xml]retete pentru slabit[/url] f

Anonymous said...

Предлагаем приобрести по цене производителя качественные наушники. Вы позабудите о скрипах и поломках - monster beats заказать , это испытанные временем наушники, весь мир выбирает эту известную марку.

Beats-Bydre Ru: [url=http://beats-bydre.ru]monster beats studio купить[/url]

Anonymous said...

Компания "Экосруб" занимается сооружением деревянных домов из бруса в Москве и области. Для строительных работ используется только качественная древесина костромского леса. Еще мы строим срубы домов и бань, дачные дома, дома из профилированного бруса.

Ecosrub.Ru: [url=http://www.ecosrub.ru]дачные дома[/url]

Anonymous said...

Если вы задаетесь вопросом, как зарегистрировать предприятие, не обладая надлежащей юридической подготовкой, то надежнее обратиться в ООО "Регистратор". Ведь для самостоятельного оформления всех необходимых документов необходимо время и знания, так как любая ошибка может обойтись слишком дорого. Высококвалифицированные специалисты ООО "Регистратор" возьмутся качественно оформить фирму.

Регистрация ООО - [url=http://www.registratorfirm.ru/howtoregfirm/]оформление фирмы[/url]

Anonymous said...

tramadol 50mg buy tramadol online free shipping - tramadol for dogs cancer

Anonymous said...

generic xanax do you withdrawal xanax - different types generic xanax pills

Anonymous said...

tramadol online pharmacy tramadol medication purchase - tramadol 50mg tablets vs vicodin

Anonymous said...

xanax online xanax bars lyrics - xanax in mexico

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage for fibromyalgia - buy tramadol online by cod

Anonymous said...

buy tramadol online how can i buy tramadol online - tramadol 50 mg for ultram

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol overnight delivery no prescription - tramadol withdrawal 50mg

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg soma carisoprodol classification - carisoprodol 350 mg uses

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ingredients medication - european online pharmacy tramadol

Anonymous said...

buy xanax online forum 8mg xanax bars - xanax side effects anger

Anonymous said...

xanax online remeron xanax drug interactions - xanax drug withdrawal

Anonymous said...

generic tramadol tramadol 50 mg white pill - purchase tramadol online cod

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol abuse potential - carisoprodol generic soma

Anonymous said...

buy carisoprodol cheap carisoprodol urine drug test - buy carisoprodol 350mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol vs oxycodone high - tramadol and ultram recovery room

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hydrochloride 50mg overdose - overdose on tramadol hcl

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg dan - carisoprodol and xanax

Anonymous said...

Женский журнал полезных рекомендаций LibJob.Ru предназначен для помощи женщинам и девушкам в различных направлениях. В журнале предоставлены полезные советы по уходу за волосами, по уходу за малышом, где можно хорошо отдохнуть, как наладить взаимоотношения с любимым.

Женский журнал LibJob.ru: [url=http://www.libjob.ru]Дом и уют[/url]

Anonymous said...

xanax online xanax pills addiction - xanax drug recreation

Anonymous said...

xanax online buy xanax vicodin online - xanax bars pink

Anonymous said...

buy cialis online cialis jelly - buy legit cialis online

Anonymous said...

xanax medication xanax dosage sleep - buy xanax fast delivery

Anonymous said...

gvanoerke www.newdiscountlouisvuittonhandbags.com ogvjyeitl [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton wallet for women[/url] kcfnnhphe
erfjymrqa www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com bwrkrbsnw [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton bag[/url] zodihwbhu
fdsfkkqfu www.louisvuittononlineshoes.com ftjvhbphw [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]cheap louis vuitton handbags[/url] wvdwotprv
gapohfsue www.louisvuittononsaleshoes.com ylqageoby [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton bags cheap[/url] rsxnhozhf
hvorquyar www.louisvuittonreplicbagsonline.com aynynlhhj [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton luggage[/url] djdfwiatc

Anonymous said...

tadalafil without prescription cialis what does it do - cialis for daily use review

Anonymous said...

cialis online generic 36 hour cialis - generic cialis tadalafil 20mg

Anonymous said...

buy tramadol tramadol for dogs+urination - tramadol online mastercard

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online in europe - cheap tramadol with cod

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#30694 tramadol addiction long - buy tramadol online no prescription cheap

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#28875 tramadol street value - tramadol 50mg tablets street value