25.10.05

bengang nyerla...

punyerla letih aku menaip,skali server down ar plak....tensen tensen tensen...isk isk isk..raya makin dekat n aku makin jauh plak ngan family terutama mak ngan adik2.....isk isk isk......sedih nyerla...dahla td aku taip skit punyer panjang xleh nak posting.......waaaahhhh.....

autumn nih bnyk igtkn aku pada kisah2 cinta.baik dr pengalaman aku sedri mahupn dr pengalaman sahabat aku yg dkongsi bersama.......tgh usha2 blog2 cintan yg lain aku baca punyer baca (bab cinta nih smpai bebila pn xpernah abis) teringat pasal sorang bestfrend aku D nama dia.nama penuh Nadiah Kamaruddin.....muehehhee...dia nih mmg dewi cinta yg paling hot ar aku jumpa smpai aku sendri kadang2 takut nak dengor cerita dia dulu.......sejak kenal dia sampai abis sekolah (thats mean from primary to secondary school) dia nih mmg ramai giler ar peminat,n dlm tu jugak aku kawan ngan dia seronok sbb kitorang sekepala n mudah bertuko cerita....aku plak time tu sihat n cute,so hehehe.....jdla adik angkat kakak dia yg dkenali ngan BEAR...(ganas je nama,tp orgnyer...muhehehe)

la da melalut plak...so dia nih ngan record yg bnyk,at least 3 monthly tukola pakwer dia n dlm bercinta ngan pakwe dia,macam2 ar citer smpai aku kekadang xtido mlm ar shok dengo citer dia pg dating ar, kuar makan ar smpai jln2 kat pantaipn nak citer...isk isk isk.....dulu daif giler,aku layan pompuan ngan laki sama jer....... malu seh buat cmtu sbb pompuan perlukn respek org laki........

so,bila gaduh ker,nak clash konfirm ar aku jd tempat ngadu dia n time camtu ar jd Dr Love dia......isk isk isk.....pakar kaunseling xda tauliah....ada ker patt tanya pasal cinta kat aku yg xpernah bercinta (1st time jatuh cinta lepas SPM maa) nih???!!

igt2 bali,xsangka aku nih mmg best dlm jd pendengar setia...namun yg peliknya aku mahir bab lain,pergi blajar bab lain (semua org tanya camtupn) tp aku rasa semua tu atas Dia yg maha kuasa......aku follow up je.....hehehhe

letih da naip nih,aku nak pergi iftar ar plak....sejak akhir nih aku terpaksa menolak jemputan berbuka puasa sbb busy ngan assignment n assessment.....feningn feninng......... adiosa!!!

p/s: akupn xtau apa aku tulis sbb bngang no nih....huhuhu.....slamat beriftar semua....

3 comments:

Anonymous said...

The search that's better than search?
Every so often, it dawns on you that the whole Internet environment has traveled too far from that quiet, information-oriented era that got you so interested in the medium in the first place.
Find out how to buy and sell anything, like things related to georgia highway construction on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like georgia highway construction!

Noushy Syah said...

azkam...amboi jadi Dr love ek?emmm camni bole arr bila2 ade mushkil ngadu kat u...foc ke kena bayar ni?

@zk@m said...

hohoho...foc je...xda bayar2 nih,azkam jdkn kisah2 korang sebagai panduan hidup nih gak.kiranya cam mana yg bleh azkam tolong,azkam tolong ar,n then at the same time i can learn from all my friends..... :)