12.4.07

SOrry


salam semua,
sorry yg amat aku ucapkn kerana lama xmenghapdetkn entri2 baru aku esspecially pasal main boling tuh kn kn kn??actually,klu aku citer pn sama jer kot ngan akak2 n abang2 yg lain punyer entri....heheheh.....so aku citer yg facts2 yg aku dpt kumpul la arituh k x?? yg lawak2 n membuatkn aku tahan jer perut nih kesakitan....heheheheh.......

so beberapa fakta penting yg aku dapat tau n aku igt lagi la.....hehehehe

satu:
aku da jumpa da honey time kat mines arituh,tp kerana takut nnt tsalah tegur cewek org ker,aku pandang then buat dono jer la...heheheh.....aku xbiasa ngan org mmg ada sket memalu siput...:)

dua:
dlm sedar x sedar nih la ada sorang blogger tuh xtau apa itu permainan bola jaring....heheheh....so bila aku storykn pasal bola baling brtambah la ke-bluran dia....heheheh.... yg lwaknyer, loteh mulut den nih bercerito nak explainkn apa itu bola jaring,bola baling,bola keranjang n futsal....dia leh konfius!!!heheheh...nasib la ada kak meera tulun storykn....heheheh...tahan jer la perut eden nih....

tiga:
ada sorang bloggers nih,dlm blog dia cam beran ar nak nengok citer jgn pandang blakang, then time makan kat Dave's Deli aku dengor dia cakap cam ganas ar bila nak sound org kalu buat bising dlm panggung....ayat dia, " aku klu org bising2 nih mmg aku sound jer cakap weh boleh tolong dia sket x??" cam ganas kn ayat dia kn kn???heheheheh...then dlm aku tgh nak ambik feel (wlaupn dah nengok,feel kena ambik gak,klu xmbazir jer nengok) tetiba jer ada minah mana ntah jerit sket punyer kuat!!! aku yg leklok beran jd terkejut plak sbb ttiba dlm kepala aku nih da start pk yg bukan2....mana la tau benda tuh kuar dr skrin ker....hehehehe.....klu skali ok lagi, berkali2 yg den suspicios nih!!!siasat punyer siasat,rupanya geng majbox jugak...heheheh...dia siap tag team lgi tuh ngan sorang gadis tikus....heheheh...kesianla si kiki kat tengh2 tuh, leklok citer jgn pandang blakang,jd citer jgn pandang kiri kanan!!!hahahahaha...nasib badanla......nasib la aku duk row lain...hehehe....

empat:
nih lagi 1 cerita.....aku igt chot sorang jer yg jenis pantang mantang bab ambik gambar nih,kak meerapn sama gak.....amboooiii...kemain lagi nak elak2.nasib la aku xder camera,klu x dah bershot2 dah aku ngambik gmbar dia buat jd model terbaru utk blog aku nih...ngehahahah....tp dia mmg sporting la gak ngan baju bernombor 17 dia tuh.....heheheh....yg bestnyer plak,trasa cam jd artis plak bila bergmbar ngan kamera kak shida tuh.....berkelip2...fey
mes abis la rasanya!!!

lima:
xlama lagi blogers2 yg datang arituh yg pompuan la nak nyambut bday diorang yg ker ujung 20's nih....heheheh...biar usia memakan kita yg penting jiwa sentiasa muda yer tak?? so kepada geng2 blog smua,gath msjbox nnt jgnla lupa wish kat depa2 tuh nnt...hehehe.....nak tau sapa???nntkn jer pengumuman dr blog masing2....heheheh

enam:
last but not least,mmg best kuar ngan diorang nih.....walaupn kepala memasing lain cenel,tp bleh je ngam...hahahah....sempoi ar!!! xnyesal la aku join komuniti msjbox nih...:)

adios....gmbar2 dr kamera kak shida ar...so letak gmbar yg sama jer la...heheheh

2 comments:

FYSAL said...

lain benor wajah ko ka sticker tu..akupun mula2 konpius gak tgk gambar ko tu

@zk@m said...

hehehhe.....fotogenik kot..:))