29.12.05

Maddam Tussaud....

hohoho....kawan aku da balik dr Galsgow n now aku nak tepati janji utk meneruskn update pasal perjalanan aku d london...lets the picture do the talking with me doing some interprame...:)) diigtkn aksi2 dlm nih munkin akn mbuat anda merasa meluat ataupn tegelak...heheheh...sorryla xikut kronoogi....tp nihla gmabr2 kat maddam tussaud...rumah lilin yg dpenuhi ngan patung lilin personaliti2 terkenal......:))


calon bini yg 1st....tp dia main kayu 3.....:((



nampak cute xmemasing?muhehehe....ngan patung Sir Charlie Chaplin......


time pujuk dia kuar dating......

masa sign utk filem baru spielberg nih....:) dia minta aku jadi lead actor filem baru dia ...:)





bukan aku jer perangai buruk kat sini.....tgk tuh terlompat lompat...hahahahha


masinnya bau......

apala 2 org nih.....ketiak robbie william pn nak bau.....

bila kegatalan dasampai ke tapak tangan..muhehehhe

ngan abg angkat aku....dia rock aku roll...:))








adiosa...nnt sambung lagi.......mmuuuaahhh!!!

5 comments:

kurzz said...

wahhhh....azkam..bestnyer ko heheh..ermm semua pic2 tu menarik la..nampak real la kan patung lilin sesetengah celebriti tuh exspecially pic azkam ngan Princess Diana tuh..perhh cam hidup jer kan...=)theheee...neway hopefully banyak pengalaman n kenangan yg ko dh kumpul sepanjang trip tuh kan!. visit tempat org nih baguss..selagi kita dpt pelajari budaya derang disamping tuh dpt nikmati keindahan dan kebesaran ciptaaan yg maha Esa n mendekatkn lagi kita pda-Nya...Insyaallah..

@zk@m said...

trimas bebanyak...isyaallah dlm sedar xsedar ada ilmu yg tersemat dlm hati...:)

Anonymous said...

assalammualaikum..lawa gambar ko ..shahrir ngan munzir posing..hiihhi..mesti best kalau jumpa mcm tuh and jalan2..huhuhuhu..farah..surey..jom gi london gak..kita suruh khairul akhyar blanja kita!!!!..=)

sepet_kuku said...

uwaaaa, seronoknye die jenjalan..muehehehe..pic semua okay + lawak sehh..hehehe, azkam..awat nampak cam susut jek..diet ke? ke x lalu makan ingat kat alyn..muehehehe, memain jek...sorilah azkam, nalik cuti dah lama...x bape nak menyempat nak menyinggah blog kengkawan sangat..alyn x bleh nak bape pk time tue...skang baru nak menjelajah kembali...frenster pun dah lama x menjengah, so pe pe pun hope azkam okes ajek kat sane neh...nanti letak le lagi pic jenjalan ekk'..hehehe, ep new year azkam..moga apa yg dihajati/hasrat yg ingin nak capai dpermudahkan Allah..insyaAllah...n kite akan terus senyum... =) tekke~

@zk@m said...

makin susut eh??maakk...biar betul...rasanya makin naik badan...alyn nampak makin susut eh??munkin btul kot rindu kat alyn...hohhohooh....ohyer,heppi new year gak kat alyn....jgn stress2...

utk amrah:wah wah wah....mmg la best jln2 tp bila kena blanja smpai 3 org tu yg tetiba rasa nak demam jer...:)