21.2.06


1st Msjbox Anniversary & Gathering 2006

Lokasi : RED BOX RIA , Tingkat 8 , SOGO, KL

Jam : 12 pm - 3pm

Tarikh : 1 April 2006

Hari : Sabtu

Aktiviti :

1) MSJBOX IDOL 2006
Terbuka kepada semua rakan2 msjbox.Menyanyi 1 lagu shj (lagu penuh). Juara ditentukan oleh undian penonton

2) 1st Anniversary Cake Cutting
Kek ditaja oleh JUN,CHIK & YATT

3) Lucky Draw
Ditaja oleh mrshai1111

4) Tukar2 hadiah
Apa juga jenis hadiah yang berharga RM10 kebawah dan dibalut atau dimasukkan dalam paper beg (beg kertas)

5) Goodies
Ditaja oleh mrshai11111

Bayaran :
RM 15.00 seorang
Lunch set + percuma Minuman tanpa had

Tarikh Tutup :
27 March 2006
best nih!!! tahun lepas aku xdpt nak join sbb aku ada kat sini(newcastle) pastuh insyaallah tahun nih klu tiket aku balik arab lamabat aku azam nak join n jumpa kawan2 blog sblm bertolak....kawan biar seribukn??cinta biar 1..:) so sahabat semua yg nak join,pergilah masuk blog MR SHAI (ada link kat sebelah) n bg nama...yg azkam nak jumpa sgt sapa erk??? emm..syah,afzan,Yna,noush(xdapt kot sbb syah xbg dia balik M'sia!!hehehe),chika,cik diari,sepet kuku,sodep,h0ney,kurzz,mE n ramai lagi ar...hohoo...jom ar kawan2 kita memeriahkn lagi...datang makan2 borak2 pn ok gak...nak join azkam jd pengkritikpn ok gak..tp unofficial ar cam gelakkan dr blakang ker..ngegehehehhe....jahatnya diri nih...:) pada yg baik ati cam afzan ker,sodep ker, [ed] ker nak bawak org jauh nih jalan2 sekitar KLpn apa salah nya...:)da lama x lawat kat M'sia nih...cam afzan cakap nak blanja nandos, [ed] ngan sodep nak blanja sate kajang..ngegehehehhe...jgn igt diri ini melupai tawaran kalian...berkat tuh blanja org yg merantau nih....hehehhe.......
sampai sini dahulu rakan2.....klu nak komen utk n3 lepas..sila2kn la yer??? adiosa!!!

4 comments:

sepet_kuku said...

wahh, makasih kerna mau ketemu sama alyn...senang sekalik dgn niat azkam tue..

insyaAllah..kalau x dpt jumpa time msjbox gath nie..insyaAllah..pd masa yg lain..

selamat pulang..menghitung hari je ekk'..mesti rindu nak mkn masakan bonda tercinta...sabar k...

8)

@zk@m said...

trimas!!! heheheh..join ar skali alyn,meriah skit!!

sodep said...

thehehe.. jadi sekarang kO kat mana.. akU pOn harap jugak ed bOleh jOIn sebab sekarang dia kan dah mula mengajar kat tangkak.. thehehe...

@zk@m said...

skang kat UK lagi nih sodep...insyaallah bulan depan azkam balik...:) ajak dia mai memeriahkn lagi sbb xtau bila la ada can azkam nak join n jumpa kengkawan...:)