15.7.03

adida futsal challenge

perlawanan yg best dan medan utk aku menimba pengalaman kat sana. truthly saidla, aku bolos banyak dlm game nih *takda rezki n lack of experience maa...* brapa ek? 17 gol kalau aku tak silap kira la. tapi aku dapat banyak pengalaman n blajar banyak benda baru dari game nih....

sblm game kitorang dah ready kat sport planet, sunway sbb nak tunggu mimi ngan din sampai sbb diorang cakap nak datang sendiri, so ngan slambanya kitorang datang awal n tnggu diorang dua. ku harapkan yg datang tu berdua, tapi rupanya berpasangan masing2.....!!! awek mimi lawa, awek dinpun lawa gak seriusly sampai aku naik jels giler kat diorang esspecially mimi la sbb awek dia dahla lawa, baik, pandai layan, peramah kira sempurna la....tambah plak, mimi dah start nak didik dia masuk islam *she's chinese* mmg lawa la kalau korang semua tengok. dlm pala aku la, kalau dia awek aku, mmg aku tak bagi la org tengok, sbb nanti ada spesis cam aku yg jeles nih buat benda tak senonoh....nasib aku kuat iman kat sana ....hahahahaha...... mmg dlm pala aku pikir takkan bawak dia kuar mana2 kalau tak berlitupla........ hehehe..... tambah plak dia buat aku ingat kat ssorg yg aku tengah rindu.......perghh.... lain plak topik aku mlm nih.....abaikanla...

ok, result game takyah citerla, tak best sbb banyak kalah. cuma team aku pergi sampai scond round n team mimi, jamil din n player first choice yg aku pilih hari tu sampai quater final......kira ok la gak ngan seminggu jer trainining bebetul ngan penglaman takda nih.............. cuma yg bestnyer aku dapat kawan baru tapi tak dapat awek baru memandangkan aku concentrate game kot sampai camera aku bawakpun terlupa nak guna buat tangkap gambar...

sampaui sini la dulu, aku dah kena halau maa......... doakan kebahagiaan aku yerk...!!!! deq-N trimas for ur word..........adios amigos sayonara...........

1 comment:

Anonymous said...

EVEN by wow gold the standards gold in wow of the worst financial buy wow gold crisis for at least wow gold cheap a generation, the events of Sunday September 14th and the day before were extraordinary. The weekend began with hopes that a deal could be struck,maplestory mesos with or without government backing, to save Lehman Brothers, America''s fourth-largest investment bank.sell wow gold Early Monday buy maplestory mesos morning Lehman maplestory money filed for Chapter 11 bankruptcy protection. It has more than maplestory power leveling $613 billion of debt.Other vulnerable financial giants scrambled maple money to sell themselves or raise enough capital to stave off a similar fate. billig wow gold Merrill Lynch, the third-biggest investment bank, sold itself to Bank of America (BofA), an erstwhile Lehman suitor,wow power leveling in a $50 billion all-stock deal.wow power leveling American International Group (AIG) brought forward a potentially life-saving overhaul and went maple story powerleveling cap-in-hand to the Federal Reserve. But its shares also slumped on Monday.