7.11.05

malam raya pertama...:)

hohoh...malam raya yg sungguh syiok skali......setelah pakar2 memasak combine(aku,azuan,aizil) maka terjadilah majlis makan nih dmlm raya....muhehehehe.....igt nak masak rendang,namun sbb masa xmengizinkan sbb ada klass, maka kami cuma masak hampir ajala kat rendang tu,kari ayamm.....muhehehe.....bau tu ada ar sbb xcukup masa,nihpn masak da malam da........klu ada masa lebih skit mmg lagi spesel dr nih....isk isk isk....xper,kat open haus still aku bleh makan rendang ngan sate ayam....muhehehe....... terubat skit kerinduan nih pada m'sia.....trimas balai m'sia n keluarga abg abu.....nnt ada masa aku rakam kan kat sini pengalaman umah terbuka plak..... adiosa!!!!
Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

2 comments:

mE said...

wah..
sangat la meriah bergambar..

cumer..mE kene refresh banyak kali baru dapat kuar sumer pictures aa azkam..

why dont u upload these pictures kat fotopages ke..mesti gempak sket..hehe~ at least u cud organize the pictures ikut event..

tapi ape pun best tengok korang meriah kat sana :)

thanx for the emails!

@zk@m said...

trimas trimas trimmaas.... bukan xnak tp biasa ar org laki,pemalas .... muheheheh..... :)